Zondag 26 mei 2019: experiment

Onderweg kwam ik leuke bomen en struiken tegen in het park en ik heb vier blaadjes van twee verschillende bomen meegenomen. Daarmee ga ik experimenteren vandaag. Ik heb niet zo heel veel gedaan aan mijn experiment, want er kwamen bezoekers vanuit Madrid, Brazilië en Frankrijk en….. Sue. Wat was het gezellig. Lekker zitten kletsen, met een bakje eigen gemaakte koffie. Ik vond het zo leuk dat Sue langs kwam. Veel mensen zeggen dat ze komen, maar dat blijft helaas meestal bij ´palabras´. (Paroles, paroles, paroles…. ik leer ook Italiaans af en toe en een mooi liedje.) Maar toch een beetje jammer. Ik vind het ook leuk om aan mijn vrienden of kennissen te laten zien waar en waarmee ik bezig ben. Natuurlijk zijn er mensen die te ver weg zitten en het is logisch dat die niet ´even´ komen kijken. Voor die mensen o.a. maak ik deze blog.

Hopelijk kan ik morgen meer resultaat laten zien van mijn experiment.

Foto van Boris 1