Zaterdag 11 mei 2019: niet meer alleen op water en brood….

Vandaag een uurtje later begonnen en ook weer een uurtje later terug naar huis.

Veel bezoekers. Weer zo´n 50. Een aardige Engels dame (Jane) die op Lanzarote woont vertelde mij over haar dochter die ook heel creatief schijnt te zijn. Zij wil graag netwerken en misschien een activiteit voor meerdere kunstenaars organiseren bij hen op Lanzarote. Wie weet de moeite waard. Netwerken kan goed zijn.

Alleen Rocio en ik waren vandaag aanwezig. Ik heb genoten van de lekkere cappuccino die Gerard voor mij gekocht heeft en ook de thee met de waterkoker is een uitkomst. Dus niet meer alleen op water en brood.

Ik ben vandaag vooral met het zaagwerk bezig geweest om het middenstuk te verfraaien. Tussentijds in het zonnetje gezeten met een boterhammetje. Het was een erg warme dag. Ongeveer 36 graden. 21 Graden warmer dan in Nederland.

Toen ik bij de bushalte zat kwam er een prachtige duif met gouden hoofdje voorbij gewandeld. Wat spijtig dat ik mijn mobiel niet in de aanslag had om een foto te maken. Wat een prachtbeestje. Misschien een voorteken over mijn succes als waaierdesigner? Hahaha. Ik hoop dat ik het diertje nog eens mag zien.