Woensdag 29 mei 2019: veertjes tekort

Help, ik kom veertjes tekort. Mijn collega´s aangespoord om vooral onderweg naar veertjes te kijken. En jawel, er komen veertjes binnen. Ze moeten wel de juiste kant op ´kijken´. Ik kan weer verder. Maar…. er komen weer bezoekers en er zijn mensen uit de Middeleeuwen aangespoeld op de binnenplaats van El Castillo … 😉

Vandaag kwam Cristóbal langs, mijn kunstvriend en ontwerper van mijn boek Waaiertaal. Hij is een echte artiest. Kan geweldig boetseren, schilderen en keramiek maken. Hij is nu bezig met de afronding van de waaieropleiding. Wij hebben ooit een expositie samen gedaan. Hij met zijn schilderijen en ik met mijn waaiers. Dat was een mooie combinatie.

Het was erg gezellig. Nog samen churros gegeten en zijn naar barrio El Pópulo geweest (de oudste wijk van Cádiz) om te kijken naar een expositieruimte. Ik heb mij opgegeven voor een expositie aldaar. Zal nog wel even duren voordat ik aan de beurt ben.

Maar mijn duivenwaaiertje is dus nog niet af.