Welkom

Welkom op de site van het WebWaaierWinkeltje, dé winkel voor uw handvervaardigde kunstwaaiers.

De waaier
De waaier bestaat al eeuwen als mode-accessoire en is uiteraard bekend en nog veel gebruikt in Spanje – in het bijzonder tijdens de flamenco- en folkloredans – maar ook in Japan, China, Frankrijk, Italië en andere landen. Ze zijn nu nog vooral bedoeld om koelte toe te wuiven, maar de waaier was vroeger ook een attribuut om rijkdom of status mee aan te duiden. Waaiers werden ook gebruikt als communicatiemiddel. Bent u geïnteresseerd in hoe dit in zijn werk ging dan verwijzen wij u naar het door mij geschreven boek ´Waaiertaal´ dat u via deze site bij ons kunt bestellen.

Bent u op zoek naar een exclusief geschenk voor een speciale gelegenheid of als verjaardagscadeau? Of wilt u zelf graag een mooie waaier als decoratie aan de muur of voor verkoeling tijdens warme zomerdagen? Bij ons vindt u prachtige handgemaakte waaiers vervaardigd van verschillende materialen en van hoogstaande kwaliteit voor een acceptabele prijs.

Het assortiment zal steeds aangevuld worden met nieuwe ontwerpen dus komt u rustig na een tijdje weer eens bij ons op de site terug om te kijken naar de nieuwe waaiers.