Welkom op mijn blog over mijn tijdelijke atelier in El Castillo de Santa Catalina te Cádiz, Spanje

In april werd ik gebeld door Benito van de Diputación de Cádiz met de mededeling dat er een atelier vrij kwam voor de maand mei in El Castillo de Santa Catalina. Een fort in Cádiz waar verschillende activiteiten op cultureel gebied plaatsvinden en waar exposities gehouden worden. Ik mag gebruik maken van dit atelier om daar mijn werk als waaierdesigner te presenteren door middel van demonstraties en een kleine expositie. In het gebouw aan de rand van het fort bevinden zich vier ateliers waarvan ik dan atelier nummer 2 mag gebruiken. Als tegenprestatie voor het gratis gebruik van dit atelier zal ik een waaier of misschien mijn boek ´Waaiertaal´ overhandigen dat vervolgens het gemeentearchief ingaat.