Vrijdag 31 mei 2019: laatste dag

Tjonge, het zit erop. Vandaag de laatste dag. Wij hebben met z´n viertjes én met Eduardo besloten er een feestje van te maken. Iedereen nam wat lekkers mee. Ik heb appelflapjes gemaakt. Het was een gezellige boel. Ik ga het en hen missen. Het is een raar gevoel en een beetje dubbel. Ik vond het een prachtige belevenis, maar ik ben ook wel weer blij dat ik niet meer iedere (!) dag met de bus naar Cádiz hoef en zoveel hoef te lopen. Dat laatste is natuurlijk wel gezond, maar ik ben erg moe. Maar wat een leuke, lieve en mooie mensen heb ik mogen ontmoeten. Ik heb mijn boekje met opmerkingen nog eens doorgelezen en een mens wordt er emotioneel van. MOOI.

Mijn plan is nu met regelmaat aan mijn waaiers te werken om zodoende een fatsoenlijke voorraad heb voor een volgende keer. Ook heb ik alweer leuke ideeën voor nieuwe designs.

Ik heb mij weer opgegeven voor volgend jaar!!!! Daarnaast sta ik op de wachtlijst om een expositie te houden in La Sala del Pópulo. Ik heb er zin in!!!!

Dank aan de Diputación de Cádiz en aan Benito!