Maandag 13 mei 2019: groep uit Philadelphia

Vandaag even ´les gegeven´ aan een groep leuke jonge studenten uit Philadelphia. Wat een leuke ervaring. Er was een docent bij: Julian. Docent Kunstgeschiedenis van de universiteit uit Cádiz. Een prettige, rustige man die vroeg of ik e.e.a. kon vertellen. Wel in het Spaans want de studenten moesten Spaans oefenen. Af en toe een woordje Engels om te verduidelijken. Zij waren bijzonder geïnteresseerd en ik voelde mij weer even de juf. Een interactief praatje en ze vonden het leuk. Weer een tekstje in mijn boekje bij de uitgang.

Mijn nieuwe waaier schiet op. De zwarte raampjes zijn aan de voor- en binnenkant geschilderd. Morgen verder met de stof. Daar zit nu een laagje zwarte verf op. Moet nog wat meer.

Ik hoop dat ik de waaier snel af heb, want het is kaal op de tafel zonder mijn twee mooie waaiers…

Op de terugweg nog even naar het duifje gekeken om ´m te bedanken. Zag ´m niet. Misschien nog een andere dag.