Dinsdag 21 mei 2019: prima dag?!

Volgens mijn horoscoop zou het vandaag een prima dag zijn. ´Jouw denken is in overeenstemming met wie je bent, hoe jij je voelt en hoe jij je uit. Je communiceert vanuit je hart en je wezen en jij hebt vandaag een prima dag.´

Het begon echter niet zo fraai. Ik kwam vanmorgen om 11.00 u binnen en er stonden timmerlieden te werken. Ik had al eerder doorgegeven dat als je de ramen open wilde doen het hele raam uit de voegen het atelier binnen kwam. Nu waaide het toch veel te hard om de ramen open te hebben, maar als de wind het even toeliet heb ik het geprobeerd. Was geen succes. Daar stonden de mannen. In eerste instantie was ik blij, maar dat sloeg al heel snel om en hoe….. mijn waaiers waren omver gevallen aangezien alle ramen én de deur tegen elkaar openstonden en ook mijn Einstein solar-beeldje lag op z´n gat. Ik geloof dat het misschien 5 minuten duurde voordat de mannen begrepen dat zij beter meteen de ruimte konden verlaten. Ik had hen de waarde van mijn waaiers meegedeeld en heb hen heel duidelijk gemaakt dat dit niet de bedoeling was. Ik ben immers zelf verantwoordelijk voor mijn spullen. Wat nu als ze kapot waren gevallen? Het handje van het solar-beeldje heb ik moeten maken en gelukkig geen grote schade, maar oh oh oh. Later even hierover met de verantwoordelijke gemeentefunctionaris gesproken. Hij gaf aan dat dit inderdaad niet goed geregeld was. Ik heb de mannen niet meer gezien en de ramen ook niet meer geprobeerd open te doen.

Volgens mijn horoscoop moet ik dus wel echt een draak zijn. Het kwam spontaan én uit het hart. Hahaha.

Uiteindelijk werd het een prima dag. Lekker verder gewerkt nadat mijn adrenaline weer gedaald was.